Health promotion

Gezonde en fitte medewerkers bevorderen de duurzame inzetbaarheid van uw personeel. Heeft u zicht op de gezondheid en fitheid van uw personeel? Bent u zich bewust van de voordelen van gezond en fit personeel voor uw organisatie? En zijn uw medewerkers zich van de voordelen bewust? Uw aandacht voor het bevorderen van de fitheid en gezondheid en bewustwording bij uw personeel loont. MediWerk helpt u doelgericht en gestructureerd te werken aan bewustwording en het bevorderen van een gezonde levensstijl bij uw personeel.

BRAVO-methode

Onze health advisors en organisatiepsychologen passen daarvoor de BRAVO-methode toe. Deze methode is door het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) ontwikkeld. BRAVO staat voor vijf leefstijlthema’s: Bewegen, stoppen met Roken, verantwoord gebruik van Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een brede benadering van diverse leefstijlaspecten effectiever is dan focussen op één thema (bijvoorbeeld bewegen).

Health promotie op de werkvloer door arbodienst MediWerk

Concrete acties en campagnes

Samen met u bedenken we op maat gerichte gezondheidscampagnes op basis van de BRAVO-methode. Dat kunnen acties zijn op het gebied van bewegen, stoppen met roken, gezonder eten, ontspanningsoefeningen, of time management. Dit hangt volledig af van uw wensen en die van uw personeel. We helpen u ook om gezondheidsbevordering in uw HR-beleid te verankeren.

Door de fitheid en gezondheid van uw medewerkers te verbeteren, bevordert u de duurzame inzetbaarheid van uw personeel. U maakt uw personeel bewust van de voordelen van een gezonde levensstijl voor henzelf, en voor uw organisatie. Fit and healthy for the future!

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan nu contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of een offerte.

 

Nancy Bellekom

Salesmanager

Neem vrijblijvend contact met mij op voor informatie, advies of een offerte op maat.

Vraag offerte aan

Meer informatie of een keuring inplannen? Neem direct contact op.

Plan een keuring in
quote

Het persoonlijke contact en de flexibele instelling van de mensen van MediWerk maken MediWerk een gewaardeerde en betrouwbare partner in Arbo-dienstverlening en medische ondersteuning

Seofox - Ageeth Verkooijen

Partners en accreditaties

partner
partner
partner
partner
partner