Lifestyle coaching

Met individuele lifestyle coaching bevordert u een gezonde levensstijl bij uw personeel. Onze lifestyle coaches hebben veel ervaring met zware en gevaarlijke beroepen en met onregelmatige beroepen. Voor deze medewerkers zijn fitheid en gezondheid nog belangrijker om risico’s te beperken.

Focus op eigen verantwoordelijkheid

Een gezonde leefstijl voorkomt bovendien (langdurig) verzuim. Onze lifestyle coaches helpen uw medewerkers voldoende te bewegen, te matigen met roken en alcoholgebruik, gezond te eten en voldoende ontspanning te zoeken. Zo blijven uw medewerkers gezond en vitaal. Wij bieden u en uw medewerkers een intensief en persoonlijk coachingstraject van een half jaar. Dat is de beste garantie voor een effectief en blijvend resultaat. Afhankelijk van de persoon kan dat zijn: een gezond gewicht, een betere conditie, leren ontspannen en/of beter omgaan met stress.

Onze Lifestyle Coaching is resultaatgericht, waarbij de persoonlijke eigenschappen, vaardigheden, sterkten en zwakten, en de eigen verantwoordelijkheid centraal staan.

Wilt u uw personeel bewuster laten werken aan hun fitheid en gezondheid? Vraag dan nu een offerte aan voor Lifestyle Coaching.

Health promotie op de werkvloer door arbodienst MediWerk

 

Nancy Bellekom

Salesmanager

Neem vrijblijvend contact met mij op voor informatie, advies of een offerte op maat.

Vraag offerte aan

Meer informatie een keuring inplannen? Neem direct contact op.

Plan een keuring in
quote

Het persoonlijke contact en de flexibele instelling van de mensen van MediWerk maken MediWerk een gewaardeerde en betrouwbare partner in Arbo-dienstverlening en medische ondersteuning

Seofox - Ageeth Verkooijen

Partners en accreditaties

partner
partner
partner
partner
partner