Fit or duty, Fit for life!

MediWerk is in 2012 opgericht om oplossings- en vraaggericht organisaties bij te staan in hun arbobeleid en wettelijke arboverplichtingen. Wij zijn uw arbopartner om de duurzame inzetbaarheid en de productiviteit van uw medewerkers te optimaliseren en te waarborgen. Met onder andere maatwerk preventiediensten, medische keuringen en verzuimbegeleiding. Daarbij zetten we in op eigen verantwoordelijkheid, zowel van uw werknemers als van u als werkgever. Zo houdt u niet alleen uw werknemers gezond, fit en gemotiveerd, maar beperkt u ook financiële schade. Fit for life!

Complexe en zware arbeidsomstandigheden

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van werkgevers en werknemers die te maken hebben met complexe en zware arbeidsomstandigheden in combinatie met hoge veiligheids- en gezondheidsrisico’s. Daarom werken wij voor veel organisaties die 24/7 actief zijn in de offshore, maritieme en energiesectoren. Onze veelzijdige ervaring biedt ook organisaties met ‘normale’ arbeidsomstandigheden een verfrissende kijk op arbeid met verrassende oplossingen voor arbeidsgerelateerde uitdagingen.

‘Onze klanten geven ons een 8,5 en vinden ons professioneel, persoonlijk, flexibel en proactief.’

MediWerk team trap

Flexibel, persoonlijk en oplossingsgericht

Wij houden van korte lijnen en direct persoonlijk contact met onze klanten. Bij ons krijgt u een vaste contactpersoon die u altijd rechtstreeks kunt bellen. Dus geen onpersoonlijk callcenter. Wij laten ons leiden door uw wensen, behoeften en uw openingstijden. Het werk in de offshore, maritieme en andere 24/7-sectoren gaat altijd door. Daarom zijn ook wij 24/7 bereikbaar en plannen we afspraken en keuringen snel in, ook in de weekenden.

Onze visie – focussen op werkmotivatie en gezondheid

Iedere nieuwe medewerker is bij zijn of haar aanstelling enthousiast, gedreven, betrokken en geïnspireerd. En intrinsiek gemotiveerd om bij u aan het werk te gaan. Dat wilt u graag zo houden. Daarom focussen we in onze dienstverlening op het behouden en verder ontwikkelen van die werkmotivatie. Het bevorderen van gezondheid en veiligheid zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Fit for duty!

Wij investeren graag in de vitaliteit van onze offshore, energie & maritieme sectoren. Belangrijke onderdelen van de Nederlandse economie met een inspirerende arbeidsomgeving, waarin gezondheid en veiligheid extra aandacht verdienen. Samen met u willen we uw personeel gezond, veilig, enthousiast, gedreven en geïnspireerd houden. In deze werkomgeving doen wij veel inspiratie op, die we ook graag inzetten voor verrassende oplossingen in andere branches.

Proactief en 24/7 bereikbaar

Inmiddels bestaat MediWerk uit een geolied team met enthousiaste en gedreven professionals. Wij hebben maar één doel voor ogen: een optimaal resultaat bij onze klanten. Wij denken met u mee, adviseren u proactief en ondersteunen u 24/7 bij het oplossen van arbeidsgerelateerde problemen.

MediWerk is ISO gecertificeerd sinds 2014

ISO gecertificeerd

MediWerk is SBCA gecertificeerd sinds 2014

MediWerk is lid van de IRO.

IRO lid

Maak kennis met het team

Mohamed Mekkaoui

Mohamed Mekkaoui

Managing Partner
Maarten van Duin

Maarten van Duin

Bedrijfsarts
Rudi Pawirotaroeno

Rudi Pawirotaroeno

Bedrijfsarts
José Kirstein

José Kirstein

Doktersassistente
Jeroen Huliselan

Jeroen Huliselan

Klantsupport & Planning
Muriël van Room

Muriël van Room

Klantsupport & Marketing
Carolien Ringma

Carolien Ringma

Klantsupport & Sales
Nancy Bellekom

Nancy Bellekom

Salesmanager
Vellah Mulder

Vellah Mulder

Health & Safety Advisor
Miranda Schram

Miranda Schram

Re-integratieadviseur
Marije Beers

Marije Beers

Re-integratieadviseur
Age Osinga

Age Osinga

Arbeidshygiënist & Hogerveiligheidskundige
Diederik Vermeulen

Diederik Vermeulen

Arbeids- en Organisatiedeskundige
Ab Faloun

Ab Faloun

Keuringsarts
Jacqueline Valkonet

Jacqueline Valkonet

Arbeidsdeskundige
Simon Peijnenborgh

Simon Peijnenborgh

Business consultant

Werken bij

Vacature doktersassistent

Voor onze locatie in Hoofddorp zijn wij per direct op zoek naar een doktersassistent, welke de bedrijfsartsen kan assisteren tijdens spreekuren, medische keuringen en gezondheidsonderzoeken. De uitvoering van taken dient efficiënt te worden verricht.

Bedrijfsprofiel

MediWerk is dé Arbodienst voor de Energie en Maritieme industrie. Gericht op gezond, veilig, plezierig leven, werken en reizen. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van werkgevers en werknemers die te maken hebben met complexe en zware arbeidsomstandigheden in combinatie met hoge veiligheids- en gezondheidsrisico’s. Daarom werken wij voor veel organisaties die 24/7 actief zijn in de offshore-, maritieme- en energiesector. Onze veelzijdige ervaring biedt ook organisaties met ‘normale’ arbeidsomstandigheden een verfrissende kijk op arbeid met verrassende oplossingen voor arbeidsgerelateerde uitdagingen.

Functieprofiel

De doktersassistent:

 • Ondersteunt bij het maken van afspraken en voert de hieruit voortvloeiende (niet voorbehouden) handelingen en daarbij behorende administratieve taken uit
 • vervult een ondersteunende functie binnen de planning en is eerste aanspreekpunt voor cliënt en de bedrijfsarts
 • Assisteren bij medische keuringen en gezondheidsonderzoeken.
 • assisteert de bedrijfsarts tijdens de uitvoering van de medische keuringen en gezondheidsonderzoeken.
 • voert in opdracht van de bedrijfsarts zelfstandig niet-complex, geprotocolleerd onderzoek , zoals het afnemen van monsters of het maken van ECG’s en dergelijke.
 • zorgt ervoor dat onderzoeksmateriaal op de juiste wijze aan de laboratoria worden aangeboden.
 • kan omgaan met gebruikelijke ICT-systemen.
 • plant consulten en onderzoeken en maakt hiervoor afspraken met de patië
 • houdt de in de spreek- en onderzoekkamer aanwezige voorraad formulieren, onderzoeksmateriaal en instrumenten op peil
 • verzorgt het instrumentarium, laat dit reinigen en/of desinfecteren dan wel reinigt en/of desinfecteert dit zelf en zorgt voor het samenstellen en het bestellen van de disposables en bewaakt de voorraad.
 • houdt de keuringsruimtes huishoudelijk schoon volgens de gemaakte afspraken.
 • houdt toezicht op de wachtruimten en zorgt ervoor dat deze ontvangst klaar zijn.

Wij zoeken iemand met:

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Diploma doktersassistent
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Kennis van assistentie in de bedrijfsgezondheidszorg
 • Kennis van aard en inhoud van relevante onderzoeken / spreekuren
 • Klangerichte houding
 • Stressbestendig en enthousiast karakter

Wat biedt MediWerk? Naast een aantrekkelijk salaris bieden wij onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. Parttime werken is bespreekbaar.

Interesse? Solliciteren kan door jouw CV + korte motivatie te sturen naar: vellah@mediwerk.com