Over ons

Fit for duty, Fit for life!

MediWerk is in 2012 opgericht om oplossings- en vraaggericht organisaties bij te staan in hun arbobeleid en wettelijke arboverplichtingen. Wij zijn uw arbopartner om de duurzame inzetbaarheiden de productiviteit van uw medewerkers te optimaliseren en te waarborgen. Met onder andere maatwerk preventiedienstenmedische keuringen en verzuimbegeleiding. Daarbij zetten we in op eigen verantwoordelijkheid, zowel van uw werknemers als van u als werkgever. Zo houdt u niet alleen uw werknemers gezond, fit en gemotiveerd, maar beperkt u ook financiële schade. Fit for life!

Complexe en zware arbeidsomstandigheden

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van werkgevers en werknemers die te maken hebben met complexe en zware arbeidsomstandigheden in combinatie met hoge veiligheids- en gezondheidsrisico’s. Daarom werken wij voor veel organisaties die 24/7 actief zijn in de offshore, maritieme en energiesectoren. Onze veelzijdige ervaring biedt ook organisaties met ‘normale’ arbeidsomstandigheden een verfrissende kijk op arbeid met verrassende oplossingen voor arbeidsgerelateerde uitdagingen.

Flexibel, persoonlijk en oplossingsgericht

Wij houden van korte lijnen en direct persoonlijk contact met onze klanten. Bij ons krijgt u een vaste contactpersoon die u altijd rechtstreeks kunt bellen. Dus geen onpersoonlijk callcenter. Wij laten ons leiden door uw wensen, behoeften en uw openingstijden. Het werk in de offshore, maritieme en andere 24/7-sectoren gaat altijd door. Daarom zijn wij goed bereikbaar en plannen we afspraken en keuringen snel in, ook in de weekenden.

Onze visie – focussen op werkmotivatie en gezondheid

Iedere nieuwe medewerker is bij zijn of haar aanstelling enthousiast, gedreven, betrokken en geïnspireerd. En intrinsiek gemotiveerd om bij u aan het werk te gaan. Dat wilt u graag zo houden. Daarom focussen we in onze dienstverlening op het behouden en verder ontwikkelen van die werkmotivatie. Het bevorderen van gezondheid en veiligheid zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Fit for duty!

Wij investeren graag in de vitaliteit van onze offshore, energie & maritieme sectoren. Belangrijke onderdelen van de Nederlandse economie met een inspirerende arbeidsomgeving, waarin gezondheid en veiligheid extra aandacht verdienen. Samen met u willen we uw personeel gezond, veilig, enthousiast, gedreven en geïnspireerd houden. In deze werkomgeving doen wij veel inspiratie op, die we ook graag inzetten voor verrassende oplossingen in andere branches.

offshore

Proactief en goed bereikbaar

Inmiddels bestaat MediWerk uit een geolied team met enthousiaste en gedreven professionals. Wij hebben maar één doel voor ogen: een optimaal resultaat bij onze klanten. Wij denken met u mee, adviseren u proactief en ondersteunen u doorlopend bij het oplossen van arbeidsgerelateerde problemen.

Partners en accreditaties

Kwaliteit, transparantie en vertrouwen staan bij MediWerk hoog in het vaandel. Om u te garanderen van hoogwaardige arbodienstverlening wordt MediWerk periodiek geaccrediteerd en zijn wij aangesloten bij prominente brancheorganisaties.

partner
partner
partner
partner
partner
Bekijk alle teamleden ›

Kom jij ons team versterken?

Bekijk alle vacatures

Re-integratieadviseur

quote

Het persoonlijke contact en de flexibele instelling van de mensen van MediWerk maken MediWerk een gewaardeerde en betrouwbare partner in Arbo-dienstverlening en medische ondersteuning

Seofox - Ageeth Verkooijen