Preventie

Voorkomen is beter dan genezen geldt voor veel aspecten van uw organisatie, zeker voor de inzetbaarheid van uw menselijke kapitaal. Als uw medewerkers uitvallen heeft uw organisatie een probleem. Daarom vinden wij preventie een van de belangrijkste middelen om uitval te voorkomen. In de offshore, maritieme en duurzame energiesectoren vormen de hoge gezondheids- en veiligheidsrisico’s van het werk een extra uitdaging. MediWerk heeft veel ervaring met organisaties in deze sectoren en gaat die uitdagingen dagelijks aan. Onze ervaring in sectoren met hoge gezondheids- en veiligheidsrisico’s voor medewerkers heeft geleid tot een aantal unieke preventiediensten. Diensten die ook in organisaties met lagere risico’s hun effect hebben bewezen. Met een selectie van deze diensten realiseren we ook voor uw organisatie graag verrassende oplossingen.

Wij bieden u preventiediensten vanuit twee invalshoeken.

1. Gezondheid

Gezondheidsmanagement is gericht op uw medewerkers. Wij helpen u om uw gezondheidsmanagement doelmatig in te vullen. Fitte en gezonde medewerkers zijn cruciaal voor de continuïteit en productiviteit in uw organisatie. Kent uw organisatie productieprocessen met een hoog gezondheidsrisico voor bepaalde medewerkers? Dan is het belangrijk dat u de gezondheid van uw medewerkers bewaakt.

Aan regelgeving voldoen en uitval voorkomen

Niet alleen wijzen internationale richtlijnen op het belang van gezond en veilig werken. U moet bovendien voldoen aan een aantal wettelijke plichten. De Arbowet- en –regelgeving is voor situaties met gezondheidsrisico’s complex en continu aan verandering onderhevig. Onze experts hebben de kennis en vaardigheden om uw organisatie hierbij te helpen. Wij bieden u op maat de noodzakelijke hulp om aan regelgeving te voldoen en om uitval van uw werknemers te voorkomen. Samen vullen we het gezondheidsmanagement van uw organisatie in. Zo zorgen we voor een gezonde en veilige werkomgeving en voor duurzaam inzetbare medewerkers.

2. Veiligheid

Met safety management creëert en borgt u gezonde en veilige arbeidsomstandigheden bij risicovolle en complexe productie- en werkprocessen. Door onze ervaring met en kennis van de risico’s bij risicovolle processen in de offshore (oil & gas en wind) en maritieme sectoren kunnen wij  u daarbij als geen ander helpen.

Ruben Peijnenborgh

Managing Director

Neem vrijblijvend contact op voor informatie, advies of een offerte op maat.

Vraag offerte aan

Meer informatie of een offerte op maat? Neem direct contact op

Vraag Offerte Aan
quote

Het persoonlijke contact en de flexibele instelling van de mensen van MediWerk maken MediWerk een gewaardeerde en betrouwbare partner in Arbo-dienstverlening en medische ondersteuning

Seofox - Ageeth Verkooijen

Partners en accreditaties

partner
partner
partner
partner
partner