All-round arbodienst

Verbeter uw bedrijfsresultaten met arbodienstverlening op maat

Aandacht voor de gezondheid van uw werknemers verhoogt hun productiviteit met 5% en verlaagt het verzuim met 15% 

Lijdt uw organisatie aan personeelsverloop en oplopend ziekteverzuim? Loopt u achter de feiten aan en moet u uw best doen om aan de regels van de arbowet te voldoen? Dit heeft ernstige impact op uw bedrijfsresultaten. Gelukkig helpt een goede arbodienst de winstgevendheid van uw bedrijf weer op de rit. 

Waarom een arbodienst?

Een arbodienstverlener is er om u te ontzorgen met verzuimpreventie en -begeleiding, adviezen over duurzame inzetbaarheid, het verbeteren uw imago als werkgever en het adviseren over wet- en regelgeving. Met een goede arbodienstverlener in de arm heeft u meer aandacht voor de gezondheid van uw werknemers en verbetert u hun motivatie, productiviteit en verhoogt u de omzet van uw organisatie.

Waarom MediWerk?

Wist u dat slechts 9% van de werknemers echt betrokken is bij zijn werk? MediWerk is een arbodienst die zich sinds 2012 inzet voor het verhogen van dit percentage. Wij zetten in op vitale, gezonde en gemotiveerde werknemers. Dit doen wij door in te zetten op gezondheid en veiligheid. Wij zijn gespecialiseerd in verrassende oplossingen voor complexe omstandigheden. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een proactieve, persoonlijke benadering, maatwerk en onze flexibele instelling. Zo hanteren wij bijvoorbeeld geen strikte kantoortijden en zijn 24/7 bereikbaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze adviseur en ontdek hoe wij uw bedrijfsresultaten kunnen verbeteren, startend met:

  • Inzicht in de huidige staat van de gezondheid en veiligheid binnen uw organisatie.
  • Verbeterpunten wat betreft efficiënter of compliant werken en kostenreductie.
  • Advies over diensten en interventies toegespitst op uw bedrijf.
  • Inzicht in de kosten voor het verbeteren van de bedrijfsgezondheid.
  • Persoonlijk contact en korte lijntjes met een adviseur om uw situatie door te nemen.
  • Volledige vrijblijvendheid: u zit nergens aan vast.

Onze arbodienstverlening bestaat uit

Nancy Bellekom

Sales

Vraag een offerte aan of neem direct contact op met mij voor een vrijblijvend gesprek. Samen bekijken we welke dienstverlening bij uw bedrijfsvoering past.

Vraag offerte aan

Meer informatie over onze arbodienstverlening? Neem direct contact op.

Vraag Offerte Aan
quote

Het persoonlijke contact en de flexibele instelling van de mensen van MediWerk maken MediWerk een gewaardeerde en betrouwbare partner in Arbo-dienstverlening en medische ondersteuning

Seofox - Ageeth Verkooijen

Partners en accreditaties

partner
partner
partner
partner
partner