Preventief medisch onderzoek

Met preventief medisch onderzoek (PMO) van MediWerk brengt u tijdig gezondheidsrisico’s in kaart. U krijgt zo zicht op gezondheidsrisico’s in uw werkprocessen en in persoonlijke gezondheidsrisico’s van uw personeel. Daarmee voorkomt u uitval en krijgt u handvatten om de productiviteit te verhogen. U bent bovendien als werkgever conform de RIE verplicht de PMO aan te bieden met de daarin vermelde frequentie. Wij bieden u verschillende PMO afhankelijk van uw behoefte en die van uw medewerker(s). Kent uw organisatie vooral zware arbeidsomstandigheden en fysieke uitdagingen voor uw personeel? Dan is de PMO fysiek uitermate geschikt. In geval van mentaal belastende functies biedt een PMO mentaal uitkomst. Combinaties zijn ook mogelijk. Met ons pakket PMO kunnen wij medisch onderzoek altijd op maat afstemmen op de behoeften en arbeidsomstandigheden van uw organisatie.

Een PMO voor iedere bedrijfssituatie

PMO BASIS

Uw personeel krijgt een lijst met gezondheidsvragen op maat. U gebruikt dit preventief medisch basisonderzoek voor minder risicovolle werkomstandigheden of als eerste meetinstrument. Na het onderzoek krijgen uw medewerkers inzicht in de persoonlijke resultaten. U ontvangt als werkgever een geanonimiseerde terugkoppeling van de resultaten op organisatieniveau.

Onderzoeksmethode: maatwerk vragenlijstonderzoek

 

PMO FYSIEK

Voor uw werknemers in uitvoerende en fysiek belastende functies. Na een maatwerk vragenlijstonderzoek volgen een lichamelijk onderzoek en een persoonlijke adviesgesprek met een arts. Uw personeel krijgt inzicht in specifieke gezondheid- en arbeidsrisico’s. Als werkgever krijgt u een geanonimiseerd onderzoeksrapport.

Onderzoeksmethoden: vragenlijstonderzoek, lichamelijk onderzoek & persoonlijk adviesgesprek.

 

PMO MENTAAL

Dit PMO is bedoeld voor uw medewerkers met mentaal belastende functies.
Na een maatwerk vragenlijstonderzoek volgen een gericht lichamelijk onderzoek en een persoonlijk adviesgesprek met een arts. Uw personeel krijgt inzicht in specifieke gezondheidsrisico’s en krijgt handvatten om die risico’s de baas te kunnen of te beperken. U krijgt als werkgever geanonimiseerd inzicht in de specifieke gezondheidsrisico’s.

Onderzoeksmethoden: maatwerk vragenlijstonderzoek, lichamelijk onderzoek & persoonlijk adviesgesprek.

PMO COMFORT

Een maatwerk PMO Comfort combineert alle preventieve medische onderzoeksmogelijkheden. Het biedt u een totale check-up van uw personeel op fysiek en mentaal vlak, aangevuld met een uitgebreid bloedonderzoek en lichamelijk onderzoek. Zo krijgt u als werkgever een gedetailleerd beeld van de fysieke en mentale status van uw menselijk kapitaal. Een sterke basis voor preventieve maatregelen om arbeids- en gezondheidsrisico’s te beperken en te beheersen.

Onderzoeksmethoden: diverse vragenlijsten, medische onderzoeken & persoonlijk adviesgesprek.

Sales

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie, advies of een offerte op maat.

Vraag offerte aan

Wilt u liever direct iemand spreken? Neem nu contact met mij op.

quote

Het persoonlijke contact en de flexibele instelling van de mensen van MediWerk maken MediWerk een gewaardeerde en betrouwbare partner in Arbo-dienstverlening en medische ondersteuning

Seofox - Ageeth Verkooijen

Partners en accreditaties

partner
partner
partner
partner
partner