Keuringsarts

In bepaalde beroepsgroepen en branches zijn specifieke medische keuringen verplicht. En niet voor niets. Met een medische keuring voldoet u niet alleen aan wettelijke eisen, u houdt daarmee bovendien uw werknemers gezond en fit voor beroepen met hoge veiligheids- en gezondheidsrisico’s. Zo waarborgt u de gezondheid en veiligheid op de werkplek. Maar hoe houdt u zicht op de wettelijke eisen? Door MediWerk in te schakelen als uw partner voor preventie en zorgvuldig arbobeleid. Regelgeving verandert niet alleen vaak. In internationale wateren is ook niet altijd duidelijk welke regels en wetten van toepassing zijn. Wij weten als geen ander waar u aan moet voldoen en hoe u uw personeel duurzaam inzetbaar houdt.

Daarom zijn we goed bereikbaar en plannen we afspraken zeer flexibel in. Staat uw keuring niet in het overzicht? Neem dan contact met ons op voor ons volledige keuringsaanbod.

 

Meer informatie of een keuring inplannen? Neem direct contact op.

Plan een keuring in
quote

Vanuit ons bedrijf worden er medische keuringen ingepland bij MediWerk. Wij zijn altijd erg blij met de service. Het meedenken, de flexibiliteit en de mogelijkheden. Ik kan MediWerk aan iedereen aanbevelen die een offshore keuring of soortgelijks nodig heeft. We worden altijd vriendelijk en snel te woord gestaan en een tien voor de klantenservice en de planning.

Anoniem - Internationaal bedrijf actief in de olie sector

Partners en accreditaties

partner
partner
partner
partner
partner