Heerema Marine Contractors Nederland SE kiest voor MediWerk!

Geschreven door Carolien Ringma, Algemeen

Gepubliceerd op 06/01/2020

Vanaf de start van het nieuwe jaar 2020 zal Heerema Marine Contractors Nederland SE de diensten van MediWerk gaan afnemen. Als grote en toonaangevende maritieme aannemer in de offshore, olie- en gasindustrie, zijn wij verheugd om hen als klant aan ons portfolio toe te voegen.

De nadruk leggen op gezondheid, veiligheid en uitdaging van medewerkers

MediWerk en Heerema Marine Contractors Nederland SE delen dezelfde normen en waarden en zetten beiden de duurzame inzetbaarheid van de medewerker centraal. HMC Nederland SE investeert in professionele ontwikkeling van de medewerkers. Als bedrijf wordt daarnaast een gezonde balans tussen werk en privé gestimuleerd. Succes wordt aangedreven door betrokkenheid.

Omdat HMC Nederland SE er te allen tijde nadruk op legt een Incident Free and Injury Free (IIF) werkplaats te onderhouden, streven zij ernaar om voorzienbare gevaren te indentificeren en te elimineren, en zo de kans op incidenten met persoonlijk letsel, ziekten en schade aan eigendommen en milieu te minimaliseren.

Het credo luidt: Een veilige en gezonde werkomgeving creeëren voor de medewerkers, onderaannemers en klanten op schepen en locaties.

MediWerk is verheugd om hier vanaf heden een aandeel in te hebben.

Het specialisme van MediWerk

Onze MediWerk specialisten en adviseurs helpen al veel organisaties in de offshore, maritieme en energie sectoren. Deze sectoren hebben te maken met complexe en uiteenlopende arbeidsomstandigheden in combinatie met hoge arbeids- en veiligheidsrisico’s. Verzuim heeft hier een veel grotere impact, omdat cruciale mensen en functies niet altijd uitwisselbaar zijn. Wij handelen dan snel en flexibel. Met persoonlijke aandacht en focus op gedrag en mentaliteit stimuleren we de duurzame inzetbaarheid.

heerema marine contractors

info Wilt u meer weten over de verzuimscan die MediWerk biedt? Klik dan hier.

Uw ziekteverzuim al onder controle?

De Verzuimscan kan als uitstekende basis dienen voor maatregelen om verzuim terug te dringen. Doe de scan!

Gerelateerde berichten

Duurzame inzetbaarheid personeel: hoe houdt u medewerkers vitaal en productief?

Wat is duurzame inzetbaarheid? Een definitie voor de offshore, maritieme en energiesector

  • Carolien Ringma
  • 07/08/2023
  • Verzuim

Hoe voorkom je ziekteverzuim in de maritieme sector: tips voor werkgevers en werknemers